Przepisy

Gofry orkiszowo-bananowe.

Gofry bananowo – orkiszowe, doskonale wpisują się w weekendowe, śniadaniowe menu jak i na podwieczorek. Wystarczy ozdobić sezonowymi owcami, polać jogurtem, musem owocowym, ozdobić płatkami migdałowymi i mamy świetny, pożywny, wartościowy deser.

Produkty: banan 100 g, mąka orkiszowa 2 łyżki (robiłam też z żytniej), jaja kurze 2 szt., kakao 1 łyżeczka, syrop z agawy 20 g, mleko 40g, proszek do pieczenia 2 g,

Przygotowanie: składniki wymieszać blenderem, upiec w gofrownicy.

Wartości: ( 4 szt.) 320 kcal, białko 17 g, tłuszcz 24 g, węglowodany 58 g.

gofr

Potrzebujesz diety on-line?

Nie masz czasu odwiedzić nas osobiście? Żaden problem!

Mamy dla Ciebie specjalnie formularz, który pozwoli
dostosować nam specjalny plan żywienia według Twoich potrzeb!

Anna Springman

Witam, nazywam się Anna Springman. Skoro tu dotarłeś to znaczy, że interesuje Cię żywienie od łatwiejszej i lżejszej strony. Zgodnie z zasadą „przestań jeść, zacznij się odżywiać” postaram się zmienić Twoje nawyki żywieniowe i pokazać lżejszą stronę dietetyki.

skontaktuj się